Magazinele Splendid sunt situate în cartierele municipiului Mediaş, reuşind astfel să se adreseze clienţilor care doresc să facă cumpărături aproape de caselor lor, fără să fie nevoiţi să folosească transportul în comun sau maşinile proprii.

Faptul că primul magazin Splendid a fost un succes a reprezentat confirmarea că magazinul de proximitate este o necesitate într-o piaţă în continuă schimbare.
Scopul nostru este să asigurăm clienţilor o sortimentaţie bogată, la preţuri cât mai avantajoase, să răspundem şi să ne adaptăm în permanenţă nevoilor lor.
Preţuim relatia care s-a clădit între clienţii şi angajaţii noştri, încercăm să ţinem cont de feedback-ul lor permanent şi facem tot posibilul ca ei să fie mulţumiti.
Una dintre priorităţile noastre este aceea de a încuraja producția locală şi în special micii producători, suntem întotdeauna deschiși să achiziţionăm produse din grădinile producătorilor locali, reuşind în acest fel să oferim clienţilor şi această gamă de produse şi să ajutăm la dezvoltarea economiei locale.