Societatea Konsta Splendid desfăşoară activităţi de distribuţie a produselor alimentare, nealimentare şi ţigări. În toţi cei peste 20 de ani de activitate, compania a fost alături de clienţii săi, căutând mereu să deţină în portofoliu cât mai multe produse de calitate la preţuri competitive.

Pentru divizia distribuţie, societatea are în portofoliu cca. 5000 de sortimente de produse, 150 de furnizori şi 800 de clienţi.

Colaborarea cu clienţii şi furnizorii se bazează pe corectitudine, seriozitate, respect şi oportunităţi de afaceri pentru toti cei implicaţi în acest proces.

În ultimii ani, societatea Konsta Splendid şi-a extins activitatea  intracomunitar, atât în ceea ce priveşte achiziţiile, cât şi vânzările. Achiziţiile intracomunitare contribuie la obţinerea unor preturi şi mai bune atât pentru clienţii locali, cât şi pentru cei naţionali, permiţând extinderea distribuţiei la nivel național.

B2B International

Distribuție produse alimentare si nealimentare

Distribuţia produselor alimentare şi nealimentare, cu excepţia ţigărilor, se desfăşoară prin intermediul unei echipe de vânzări formate din şase angajaţi, în sistem pre-selling, acoperind integral judeţul Sibiu, parţial judeţul Mureş (localitatea Sighişoara şi zonele limitrofe) şi parţial judeţul Alba.

Distribuție Țigări

Distribuţia ţigărilor se realizează cu ajutorul unei echipe de vânzări formate din patru angajaţi, în sistem van-selling, acoperind integral judeţul Sibiu, parţial judeţul Mureş (localitatea Sighişoara şi zonele limitrofe) şi parţial judeţul Alba.

Distribuție Sighişoara

Parcul Auto

Parcul auto, care cuprinde autovehiculele  folosite în desfăşurarea  activităţilor societăţii, este format din:

3 – autocamioane 40 Tone
8 – autoutilitare 7.5 Tone
14 – autoutilitare 3.5 Tone
24 – autoturisme